Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Následující verze
Předchozí verze
zapisnik:2022-09-19-vyhodnoceni-reakci-na-predvolebni-otazky [2022/09/19 15:41] – vytvořeno Michal Rubešzapisnik:2022-09-19-vyhodnoceni-reakci-na-predvolebni-otazky [2023/02/27 17:54] (aktuální) Michal Rubeš
Řádek 4: Řádek 4:
 V nadpisu článku jsem schválně použil slovo "reakcí", protože ne vždy se jedalo o odpovědi. Hned v úvodu děkuji všem kandidátům, tedy uchazečům o naše hlasy, kteří si dali tu práci a věnovali nám svůj předvolební čas. V nadpisu článku jsem schválně použil slovo "reakcí", protože ne vždy se jedalo o odpovědi. Hned v úvodu děkuji všem kandidátům, tedy uchazečům o naše hlasy, kteří si dali tu práci a věnovali nám svůj předvolební čas.
 <WRAP clear/> <WRAP clear/>
 +======  ======
  
 Už ke konci prázdnin jsme s dcerou poslali na všechny kandidátky první várku [[volby-2022:predvolebni-otazky|předvolebních otázek]] s tím, že si volič bude moci porovnat odpovědi. Díky tomu se mu více rozkryje zaměření těchto volebních uskupení. Nakonec to dopadlo tak, že zajímavější pro voliče než opdovědi, bylo jak jsme se k nim dostali, případně nedostali. Už ke konci prázdnin jsme s dcerou poslali na všechny kandidátky první várku [[volby-2022:predvolebni-otazky|předvolebních otázek]] s tím, že si volič bude moci porovnat odpovědi. Díky tomu se mu více rozkryje zaměření těchto volebních uskupení. Nakonec to dopadlo tak, že zajímavější pro voliče než opdovědi, bylo jak jsme se k nim dostali, případně nedostali.
Řádek 36: Řádek 37:
  
 Ten samý den večer jsem mluvil na setkání v Jaltě s pány [[politici:bures-richard|Burešem]] a [[politici:dvorak-filip|Dvořákem]] a byl jsem ujištěn, že to tak není, že ODS normálně s občany komunikuje a na otázky odpovídá. Zároveň vyjádřili pochybnost, že odpovědi budou na našich stránkách prezentovány tak jak je pošlou, takže to udělají obráceně. Naše otázky dají buď na jejich web nebo Facebook, kde k nim napíšou odpovědi, aby to měli pod kontrolou. Ve středu jsem pak navštívil jejich volební stánek, kde mi oba pánové odpovědi touto formou opět slíbili. Do dnešního dne odpovědi nejsou. Ten samý den večer jsem mluvil na setkání v Jaltě s pány [[politici:bures-richard|Burešem]] a [[politici:dvorak-filip|Dvořákem]] a byl jsem ujištěn, že to tak není, že ODS normálně s občany komunikuje a na otázky odpovídá. Zároveň vyjádřili pochybnost, že odpovědi budou na našich stránkách prezentovány tak jak je pošlou, takže to udělají obráceně. Naše otázky dají buď na jejich web nebo Facebook, kde k nim napíšou odpovědi, aby to měli pod kontrolou. Ve středu jsem pak navštívil jejich volební stánek, kde mi oba pánové odpovědi touto formou opět slíbili. Do dnešního dne odpovědi nejsou.
 +
 +<WRAP center round box 60%>
 +**Doplnění:** Po zveřejnění tohoto článku a tři dny před volbami [[volby-2022:obcanska-demokraticka-strana|]] zveřejnila odpovědi na položené otázky na [[https://spolecnepro1.cz/2022/09/16/368411/|svých stránkách]], jak slíbila, aniž by nám dala vědět, že tak učinila. --- //[[user:termiter|Michal Rubeš]] 2022/09/23 10:31//
 +</WRAP>
 +
  
 ---- ----
  • zapisnik/2022-09-19-vyhodnoceni-reakci-na-predvolebni-otazky.1663594863.txt.gz
  • Poslední úprava: 2022/09/19 15:41
  • autor: Michal Rubeš