Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Obě strany předchozí revize Předchozí verze
zapisnik:2024-02-28-chozeni-kolem-horke-kostky [2024/02/28 11:34] Michal Rubešzapisnik:2024-02-28-chozeni-kolem-horke-kostky [2024/02/28 12:55] (aktuální) – [Chození kolem horké kostky] Michal Rubeš
Řádek 41: Řádek 41:
   * Vznesla poměrně zajímavý dotaz, na který však nikdo neodpověděl: "Potřebujeme nějaké memorandum? Takové memorandum by nám svázalo ruce."   * Vznesla poměrně zajímavý dotaz, na který však nikdo neodpověděl: "Potřebujeme nějaké memorandum? Takové memorandum by nám svázalo ruce."
  
-Zápis z předchozího jednání komise, ani z toho současného ještě není k dispozici. Veřejnost tedy zatím nemá oficiální informace a článek vychází z toho, co jsem na zasedání slyšel a stihl si zaznamenat.+Zápis z předchozího jednání komise, ani z toho současnéhoještě není k dispozici. Veřejnost tedy zatím nemá oficiální informace a článek vychází z toho, co jsem na zasedání slyšel a stihl si zaznamenat.
  
 ---- ----
  
-Všichni máme za cíl vytvořit náměstí pěkné a užitečné. Všichni se chceme dohodnout. Jednejte tedy otevřeně, pravidelně nás informujte a říkejte jak to je doopravdy. Tahle zákulisní politikaření do veřejné správy a politiky nepatří.+Všichni máme za cíl vytvořit náměstí pěkné a užitečné. Všichni se chceme dohodnout. Jednejte tedy otevřeně, pravidelně nás informujte a říkejtejak to je doopravdy. Tahle zákulisní politikaření do veřejné správy a politiky nepatří.
  
  • zapisnik/2024-02-28-chozeni-kolem-horke-kostky.txt
  • Poslední úprava: 2024/02/28 12:55
  • autor: Michal Rubeš